25 de gen. 2012

MOCIÓ QUE PRESENTEN ELS GRUPS MUNICIPALS DEL PARTIT SOCIALISTA DE CATALUNYA, D’UNIÓ MUNICIPAL DE CATALUNYA, D’UNITS TOTS PER SALOU I DE RENOVACIÓ DEMOCRÀTICA DE SALOU EN RELACIÓ A L’INCREMENT DE L’IMPOST DE BENS IMMOBLES PER L’ANY 2012.

El passat d’octubre, el Ple Municipal de l’ajuntament de Salou, amb l’oposició dels grups municipals sotasignants de la present moció, va aprovar les Ordenances Fiscals per l’any 2012 amb un increment de l’Impost de Bens Immobles del 8,5%.

D’altra banda el dia 30 de desembre de 2011 el Govern Espanyol va aprovar un Decret Llei pel qual, entre d’altres qüestions, es va regular la pujada de l’Impost de Bens Immobles en un 10% als municipis que havien fet la darrera revisió cadastral abans de l’any 2001.

El municipi de Salou es troba, entre altres municipis de la província, en aquest darrer cas, per la qual cosa la pujada de l’Impost de Bens Immobles podria arribar en molts casos al 18% amb els consegüents greus perjudicis per les economies familiars i per l’activitat econòmica de la nostra ciutat.

Per tot això s’acorda el següent:

Anular la pujada de l’IBI previst a les ordenances fiscals de l’any 2012, ja que la pujada decretada pel Govern Espanyol és superior a la prevista en les ordenances fiscals per l’esmentat any.

PSC -UMdC- UTPS - RDS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada